Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@19:39:11 GMT

درمان تومورهای چشمی با روش پلاک تراپی در کشور

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۰۴۴۹۰

درمان تومورهای چشمی با روش پلاک تراپی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین محمد ربیع، گفت: با گذشت زمان و کهولت سن، اطراف پلک بسیاری از افراد دچار افتادگی شده و در نتیجه میدان بینایی را محدود کند.

این جراح و متخصص چشم، قرنیه و بیماری‌های سگمان قدامی، با اشاره به پیشرفت‌هایی که در حوزه درمان بیماری‌های چشمی انجام شده است، اظهار کرد: تومورهای داخلی چشمی در گذشته از جمله بیماری‌های لاعلاج چشمی بوده اند که منجر به نابینایی و یا تخیله کامل چشم فرد می‌شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: در گذشته درمان‌ها به دلیل حفظ جان بیمار، چشم کاملاً تخلیه می‌شد و برای این که تومور به سایر نواحی سرایت نکند، توسط اشعه، تومورها تحت درمان قرار می‌گرفتند که در این نوع درمان بینایی فرد از بین می‌رفت.

این متخصص بیماری‌های چشمی، در ادامه به روش درمانی تحت عنوان پلاک تراپی به منظور درمان تومورهای چشمی اشاره کرد و گفت: امروزه در داخل کشور درمان به شکل پلاک تراپی انجام می‌شود، به این شکل که پلاک‌هایی که حاوی رادیواکتیو هستند به صورت انتخابی توسط جراح شبکیه بر روی تومور و در زمان معین در سطح چشم قرار می‌گیرند و اجازه نمی‌دهند که مناطق دیگر چشم آسیب ببیند؛ در این روش هم بینایی فرد و هم ظاهر چشم بیمار حفظ می‌شود.

وی به اعمال جراحی جوان سازی و زیبایی چشم اشاره کرد و گفت: در شرایطی که فرد به دلیل کهولت سن و یا زمانی که در پلک فرد افتادگی و چروکیدگی ایجاد می‌شود و میدان دید فرد کم می‌شود این اعمال انجام می‌شود.

ربیع اضافه کرد: عمده جراحی‌هایی زیبایی چشمی در مورد افرادی انجام می‌شود که در تصادفات و حوادث آسیب دیده اند یا در ناحیه صورت بخشی از پلک‌های این افراد دچار آسیب شده و این که چشم فرد تخلیه شده و یا فرم آن عوض شده است و یا بر اثر تروما و یا بیماری ایجاد شده باشد.

وی تصریح کرد: در اصطلاح به افتادگی پلک "پتوز" می‌گویند، این عارضه نیز دلایل متفاوتی دارد، یکی از این دلایل افزایش سن است، گذر زمان حالت پارگی و شلی در عضله بالا برنده چشم ایجاد می‌کند، در نتیجه پلک فرد حالت افتادگی پیدا می‌کند، گاهی این افتادگی سبب آویزان شدن قسمت‌های طرفین پلک‌ها شده و تا حدودی دید فرد را محدود می‌کند که این مشکل نیز با جراحی مرتفع می‌شود.

ربیع افزود: گاهی افتادگی چشم به دنبال تصادفات و آسیب‌های فیزیکی به وجود می‌آید، در این افراد به عضله بالابرنده چشم صدمه وارد می‌شود، همچنین در برخی موارد با کودکانی مواجه می‌شویم که به صورت مادرزادی، افتادگی پلک دارند و این امر مانع دید درست آنها می‌شود، معمولاً عضله بالا برنده پلک در این کودکان تشکیل نشده که با انجام تمهیدات جراحی، پلک این افراد را بالا نگه می‌دارند.

وی افزود: به طور کلی این اعمال جراحی به دلیل ملاحظات زیبایی‌شناختی و ملاحظات اختلال در دید صورت می‌گیرد.

کد خبر 4627288 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرنیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۴۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: پروژه نصب پلاک آبی هوشمند منازل از سال ۱۴۰۰ با بودجه‌ای بالغ‌بر ۸۹۰ میلیارد ریال توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان آغاز شد و طبق برنامه‌ریزی‌ها تا پایان ۱۴۰۳ در کل مناطق اصفهان به پایان خواهد رسید.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنابا اشاره به پروژه نصب پلاک آبی هوشمند در اصفهان اظهار کرد: در این پروژه ابتدا پلاک‌های آبی به املاک شهروندان اختصاص داده شد و اطلاعات توصیفی منتسب به هر ملک در پایگاه داده مکانی تجمیع می‌شود ، در ادامه برای هر پلاک آبی یک لینک اختصاصی QR کد تولید و نسبت به طراحی و ساخت پلاک اقدام می‌شود، در مراحل بعدی امکان اتصال خدمات مختلف به QR کد اختصاصی هر ملک وجود دارد.

وی افزود: از مزایای اجرای این طرح می‌توان به ارائه خدمات سازمان‌های اجرایی مختلف به شهروندان به‌صورت یکپارچه، زیباسازی نمای شهر اصفهان، شناسنامه‌دار کردن املاک در داده‌های مکانی و دریافت خدمات امدادی توسط شهروندان با اسکن QR کد اشاره کرد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: در این پروژه امکاناتی همچون نمایش نشانی پستی صحیح ملک بر اساس آخرین وضعیت بانک اطلاعاتی مرتبط، اتصال به پروفایل شهروندی سامانه اصفهان من، نمایش شماره اشتراک، ردیف آب و شناسه قبض برای هر ملک و ثبت درخواست‌های اضطراری ملک برای حریق و حادثه از طریق منوی آتش‌نشانی، پیاده‌سازی شده است.

فردانی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده امکان ارائه اطلاعات مورد نیاز شهروندان همچون کد نوسازی، امکان اجرای پروژه سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در مکان‌های دارای پلاک آبی و امکان استفاده از QR کد هوشمند پلاک‌های آبی برای ارائه اطلاع‌رسانی‌ها و تبلیغات شهری به‌صورت هدفمند در آینده‌ای نزدیک به این پلاک‌های هوشمند افزوده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در این پروژه که توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان در حال اجرا است، ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند تا پایان سال گذشته بر منازل شهروندان نصب شده است و انتظار می‌رود تا پایان سال ۱۴۰۳ روند نصب تمام پلاک‌ها به پایان برسد.

کد خبر 750970

دیگر خبرها

  • ایران جزو کشور‌های شناخته شده دنیا در درمان ناباروری
  • چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور/ از رشد موالید تا چند فرزندی
  • روزبه چشمی بازی با فولاد را از دست داد
  • نصب ۳۵ هزار پلاک‌ آبی هوشمند در منطقه ۵ اصفهان